Resurse EducationaleUncategorized

CARTE imPARTE – Laura Grünberg

By October 27, 2022 No Comments

Lansăm seria tutorialelor video dedicate cadrelor didactice alături de Laura Grunberg – autor de cărţi pentru copii, profesor universitar, sociolog. Dincolo de cariera de profesor, Laura Grunberg a îmbrăţişat cu multă pasiune literatura pentru copii. În interviul acordat în cadrul proiectului Carte ÎmParte, autoarea ne prezintă volumele sale pentru copii şi ne dezvăluie povestea Dariei, personajul principal din “Îmbrăţişătoarea”, cartea propusă în proiectul Asociaţiei pentru Creativitate.

Pornind de la povestea “Îmbrăţişătoarea”, acest tutorial propune cadrelor didactice metode de lucru la clasă prin intermediul cărora lectura poate sa devină mai atractivă pentru elevi. Exerciţiile sugerate de Laura Grunberg vizează atât apropierea copiilor de lectură, cât şi abordarea unor subiecte mai delicate cum ar fi exprimarea sentimentelor sau manifestarea empatiei.

Vă invităm să citiţi şi interviul acordat de scriitoarea Laura Grunberg publicat pe site-ul Academiei de Creativitate http://academiadecreativitate.ro/2022/10/14/literatura-este-sociologie-interviu-carte-imparte-cu-laura-grunberg/

 

Blog: http://academiadecreativitate.ro/proiecte/

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100060538154490

Instagram @academiadecreativitate

 

Leave a Reply