Noi credem în viitorul creativ al copiilor noștri

 

Grupuri restrânse

 

Atenție individuală

 

Diversitate

 

Metode și tehnici de lucru inovatoare

1
1

Cursuri inspirate după ore

Descoperă lumea inspirat și cunoaște-ți puterile magice înainte de toate

Cum poți să înveți despre fascinanta viață a pictorilor fără să pară o plictisitoare temă de istoria artei? Cum poți să înțelegi căutările și emoțiile artiștilor din secolele trecute, când fiecare școală de gândire ducea la un nou curent artistic? Cum poți aprofunda diferitele stiluri de desen și pictură, lucru manual și modelaj într-un mod care să îi inspire pe copii? Cum poți introduce mișcarea artistică în viața copiilor obosiți de un program prea solicitant?

Am dezvoltat la Academia de Creativitate un program de cursuri special gândit pentru copiii de vârstă școalară pentru a se înțelege mai bine pe ei, pentru a cunoaște în mod creativ lumea în care trăiesc și pentru a găsi cele mai bune căi de exprimare a emoțiilor pe care le trăiesc. Într-un cuvânt, un curs pentru descoperirea puterilor magice care pot transforma copilul curios de azi în adultul inspirat de mâine.

Avem la bază patru domenii artistice – modelaj, pictură, textile, dans – și o gamă nesfârșită de activități pentru a aprofunda prin cursuri tematice o diversitate de materii: istorie, literatură, fizică, chimie, psihilogie, filosofie, artă plastică, dans, muzică, mișcare și comunicare.

La Academia de Creativitate, cursurile după școală înseamnă dezvoltare personală, aprofundarea nonformală a științelor exacte, urmărirea filonului creativ, inspirație și multă voie bună. Ne bucurăm împreună de fiecare descoperire și sărbătorim timpul petrecut împreună cu drag.

Cursurile se adresează copiilor cu vârste între 5 și 12 ani și au loc atât în cursul săptămânii, cât și în weekend. Cursul creativ durează 2 ore, cu o pauză de 15 minute. În timpul pauzei, oferim copiilor ceai, biscuiți sau fructe.

Taxa aferentă cursurilor include materialele folosite (mai puțin elementele de personalizare care trebuie aduse de către cursanti, precum fotografii cu familia etc.) și unui mini-album cu 5 fotografii pentru fiecare copil în parte.

Taxa se poate achita integral înaintea începerii cursului în numerar sau prin virament bancar (beneficiați de o reducere de 10%) sau la prima ședință de curs.

Pentru mai multe detalii privind structura de cursuri, vă rugăm să ne scrieți direct la contact@academiadecreativitate.ro.

Modelaj

Pictura

Textile

Dans