Metode și tehnici de lucru inovatoare

Curs “Podoabe și accesorii”

Cutia cu bijuterii a micilor domnișoare trebuie pregătită din vreme, mai ales dacă semnele de cochetărie sunt completate de o tendință spre creativitate. Vă propunem un curs ușor exclusivist, care vine în întâmpinarea nevoii de stil a fetițelor printr-o joacă inspirată: din panglici colorate, mărgele de diverse culori și forme, nasturi și multe alte tipuri de materiale vom lucra brățări, coliere, broșe și tot felul de accesorii perfecte pentru cele mici.

În cadrul acestui atelier, fetițele își vor explora creativitatea și, în acelasi timp, își vor dezvolta dexteritatea și coordonarea într-un joc estetic provocator.

Materiale folosite: lut, angobă și glazuri pentru ceramică, fimo, materiale textile, nasturi, mărgele, ațe și panglici colorate

Durata

60 minute

Vârsta

5-12 Ani

Program

Sâmbătă 13.30 – 14.30

Preț

60 lei/ședința, materialele sunt incluse în preț

Părinții au obligația să completeze un formular cu informații despre starea de sănătate a copilului (alergii, sensibilități) și să își exprime scris acordul sau dezacordul pentru fotografierea copilului în timpul cursului.

Pentru o bună desfășurare a acestor întâlniri și pentru a evita neplăcerea supra-aglomerării, vă rugăm să vă înscrieți on-line sau să telefonați în prealabil.