Socializare

Five O’Clock Tea

Copiii diferiți, mame diferite – o întâlnire în armonie

Fiecare dintre noi am aflat din proprie experiență că adaptarea în rolul de „mămică” nu e simplă. Cum ajungem la acel fericit echilibru între a fi femeie, a fi mamă, a fi soție, a avea un job care te împlinește, a fi prietenă, a avea timpul tău liber? E o întrebare la care multe dintre noi încearcă să răspundă în fiecare zi din momentul zero – întâlnirea cu princhidelul care i-a schimbat viața.

Maternitatea vine ca un tăvălug de emoții și trăiri năucitoare: iubire, bucurie, responsabilitate, griji, căutări, dedicare, vine cu multă oboseală, o tonă de întrebări și uneori cu multă singurătate. Așa că noi te invităm la ceai și biscuiți dichisiți, să ne întrebăm, să ne răspundem, să râdem sau să plângem, dar mai ales să ne simțim ascultate.

Five O’Clock Tea e despre mămici și femei, e despre copii și emoții, e despre căutări și schimb de experiență – e un timp pentru tine, cu femei ca tine. Avem o temă săptămânală, care să ne ajute să spargem gheața mai ușor – poate chiar să legăm prietenii. Dar în primul rând, după timpul petrecut împreună, sperăm să te bucuri din nou deplin de ipostaza de mamă. E o meserie grea de la care nu mai ai concediu, dar poate să aducă și împliniri nebănuite.

Dacă vii cu copilul sau copiii tăi, pregătește-i pentru joacă: unul dintre coordonatorii noștri va modera un atelier creativ, iar copiii vor lua acasă desene, picturi sau obiecte realizate cu mânuțele lor. Va fi și pentru ei un bun prilej de socializare și împrietenire cu alți copii – un alt fel de dezvoltare a creativității și a inteligenței socio-emoționale.

Five O’Clock Tea e atelierul mămicilor care nu știu totul – care au neliniști, au temeri, au întrebări, au curiozități, dar mai ales au curajul de a exprima toate aceste căutări.

Durata

90 minute

Varsta

1-6 Ani

Program

Miercuri
17-19

Pret

50 lei/ mama + 1 copil
85 lei/ mama + 2 copii

Pentru o bună desfășurare a acestor întâlniri și pentru a evita neplăcerea supraaglomerării, vă rugăm să vă înscrieți online sau să telefonați în prealabil.