Dezvoltarea simțului cromatic și al imaginației

Curs “Tehnica picturii”

Pentru copiii pasionați de culoare și cu o imaginație debordandă, am pus bazele celui mai inspirat atelier de pictură. Dar înainte de a trece la treabă, vom învăța câte puțin despre fiecare tehnică de pictură în parte – tempera, acuarelă, guașă, pastel, ulei –, despre stiluri de lucru cu pensonul, despre tipuri de încadrare și moduri de abordare luminii. Cursul de inițiere în tehnica picturii pentru copiii între 5 și 12 ani are menirea de a îmbogăți universul de noțiuni teoretice specifice domeniului cu aplicare imediată în practică , dar mai ales de a stimula creativitatea copiilor prin pictură. Micii artiști se vor simți în elementul lor indiferent de tehnica de pictură preferată și vor avea o satisfacție uluitoare și imediată: micile lor opere de artă vor fi apreciate de părinți și prieteni și vor deveni chiar tablouri înrămate la ei acasă.

Materiale folosite: carton, hârtie, pânză tratată, guașe, acuarelă, culori pe bază de ulei, culori acrilice, pensule, cuțite paleta, pasteluri, creioane

Durata

60 minute

Vârsta

6-10 Ani

Program

Vineri 16.30 – 17.30

Preț

60 lei/ședința, materialele sunt incluse în preț
280 lei/abonament 5 ședințe

Părinții au obligația să completeze un formular cu informații despre starea de sănătate a copilului (alergii, sensibilități) și să își exprime scris acordul sau dezacordul pentru fotografierea copilului în timpul cursului.

Pentru o bună desfășurare a acestor întâlniri și pentru a evita neplăcerea supra-aglomerării, vă rugăm să vă înscrieți on-line sau să telefonați în prealabil.