evenimente AcademieUtile

Să întâmpinăm Crăciunul cu Basme în culori !

By December 15, 2015 No Comments

Academia-de-Creativitate

Cu mic cu mare, ne pregătim de sărbătoare!

Cu toții  așteptăm nerăbdători momentul în care Moș Crăciun ne umple casele cu bucurie, visăm, scriem liste și scrisori cu speranța că cineva ne va împlini dorințele. Crăciunul este poveste și fiecare dintre noi îi face loc în suflet!

Ca în fiecare an, noi îl  vom întampina cu multă imaginație și culoare! Zmei prietenoși, Cosânzene jucăușe, împărați ghiduși si prințese săltărețe ne vor vizita în curând! Haideți cu noi să ascultăm, vedem, simțim Basme în culori

În perioada 19-23 decembrie vă invităm într-o lume fascinantă și strălucitoare creată de copii pentru copii. Evenimentul este dedicat dezvoltării creativității și are ca scop încurajarea acesteia de la vârste cât mai mici. 

Cu acest prilej puteți viziona expoziția cursanților Academiei de Creativitate, cei mici se dezvăluie prin pictură și ceramică, un exercițiu minunat de imaginație și sinceritate! Vernisajul are loc pe 19 decembrie la ora 17.00, iar alături de noi va fi curatorul și criticul de artă Adina Niculae care ne va oferi o perspectivă obiectivă asupra lucrărilor noastre.

De asemenea, veți avea ocazia să vă întalniți și cu alte arte, muzica și teatrul vor completa tabloul prin activități captivante pentru cei mici.

Găsiți programul întreg mai jos. *

Pe toată durata evenimentului, copiii vor avea acces liber la materiale și resurse oferite de Asociația pentru Creativitate. Ei vor putea experimenta tehnici diverse (desen, pictură, modelaj, asamblaj), nu se va  percepe taxă de participare dar sunt binevenite donații către Asociație. Fondurile strânse vor fi direcționate pentru finanțarea proiectului Colțul de Creativitate, ce-și propune să dezvolte creativitatea copiilor în grădinițe și creșe.

Vă așteptăm cu drag să întampinăm Crăciunul cu multă culoare!

*Programul “Basme în culori”:

19 Decembrie, ora 17.00: vernisajul expoziției “Sunt creativ!”

Intrare liberă

20 Decembrie: donație de carte pentru biblioteci din zonele rurale

Primim cărți pentru copii de orice vârstă, le sortam și transportăm către biblioteci

21 Decembrie, ora 17.30: Atelier de lectură și interpretare (4-8 ani)

Accesul este gratuit, locurile sunt limitate de aceea vă rugăm să vă înscrieți la inscriere@feelsmart.ro specificând atelierul, numele copilului, vârsta, nr de telefon al adultului însoțitor.

22 Decembrie, ora 10.00: Spectacol interactiv “Cenușăreasa” (2-4 ani)

Taxă de înscriere: 60 lei/copil.

Înscrierea se face prin email la inscriere@feelsmart.ro, specificând activitatea, numele copilului, vârsta, nr de telefon al adultului însoțitor. Data limită pentru înscriere: 19 decembrie 2015.

23 Decembrie, ora 10.00: Petrecere cu Spiriduș (1-4 ani)

Taxă de înscriere: 50 lei/copil.

Înscrierea se face prin email la inscriere@feelsmart.ro, specificând activitatea, numele copilului, vârsta, nr de telefon al adultului însoțitor. Data limită pentru înscriere: 21 decembrie 2015.

Mulțumim Viva Credit pentru sprijinul oferit în organizarea acestui eveniment!

 

Leave a Reply