dezvoltarea copiluluievenimente Academie

O noua provocare in Parcul Sebastian!

By September 3, 2013 No Comments

activitati-parcul-sebastian

Dragii nostri,

suntem incantati ca putem sa va impartasim entuziasmul si bucuria ce ne insotesc in aceasta perioada, anuntand participarea Academiei de Creativitate intr-un eveniment dedicat copiilor si dezvoltarii sanatoase a acestora.

Intre 4-8 septembrie Parcul Sebastian, gazda programului “Fii creativ” desfasurat saptamanile trecute, ne va intampina cu veselie si ne va oferi un cadru placut pentru o serie de ateliere noi pentru copii. Evenimentul “Bebe Sanatos” este umbrela care a adunat in acelasi loc o paleta larga de activitati si provocari pentru copiii de toate varstele dar si pentru parintii si viitorii parinti care doresc sa fie informati.

Organizat intr-o forma atractiva pentru cei mari si mici, “Bebe Sanatos” este un eveniment asteptat cu nerabdare de copii dar si de noi! Suntem foarte bucurosi sa ne revedem prietenii pe care i-am castigat si sa le propunem activitati creative noi.
De aceasta data, Academia de Creativitate invita copiii cu varste cuprinse intre 4-10 ani la ateliere de podoabe, de confectionare a unor instrumente muzicale, de masti din materiale reciclabile dar si de asamblaj si modelaj in lut!

Programul acestor activitati il puteti gasi AICI, dar nu va dezvaluim foarte multe detalii pentru ca ne place sa va suprindem si sa ne bucuram impreuna de suprizele pe care creativitatea ni le ofera!

Asadar, va dam intalnire din nou in Parcul Sebastian cu ateliere creative si multa veselie!

Va asteptam cu drag!
echipa feel smART

Leave a Reply