dezvoltarea copiluluievenimente Academie

Hai să citim și să interpretăm o poveste, dând viață personajelor!

By December 16, 2014 No Comments

atelier de lectura si interpretare

Vineri, 19 decembrie, invităm juniorii cu vârste între 4 și 10 ani la atelierul de lectură și interpretare, ce face parte din cadrul evenimentului Joc și Imaginație. Activitatea va fi condusă de actrița Magda Francu, care îi va introduce pe copii în desfășurarea unei povești de Crăciun.

Iată ce ne propune:

În preajma sărbătorilor, hai să ne adunăm ca la gura sobei și să citim o poveste superbă! Vom participa activ, dând voce personajelor, iar pe măsură ce citim, vom reproduce tot ce „face zgomot”: uși, ferestre, pași, vuietul vântului sau râsetele copiilor. Îi voi încuraja pe cei mici să se exprime liber, să interpreteze cât mai multe personaje pentru că, până la urmă, ești cel mai aproape de o poveste atunci când… faci parte din ea.
I. Văcărescu spunea, „V-am dat teatru…vi-l păziți ca pe un lăcaș de muze. Cu el curând veți fi vestiți, prin vești departe duse!” Astfel, vă invit și pe voi să cultivăm împreună în copiii noștri pasiunea pentru teatru, care le va dezvolta gândirea reproductivă și creativă, inteligența, imaginația, inventivitatea și spontaneitatea.

Magda Francu a absolvit UNATC, secția Actorie, în 2008 la clasa Margaretei Pogonat, iar din 2010 s-a dedicat copiilor, pe care îi ghidează să își descopere personalitatea, prin joc și joacă. Creează și interpretează spectacole pentru copii și a deschis recent Atelierul Magdei, care acoperă partea de animație la petrecerile pentru cei mici și închiriere de costume pentru serbări sau carnaval.

Grupa de vârstă: 4 – 10 ani
Durata atelierului: 17.00 – 18.30

Participarea la atelierul de lectură și interpretare este gratuită și se face pe bază de înscriere la adresa inscriere@feelsmart.ro. Termenul limită de aplicare este joi, 18 decembrie. Activitatea se va desfășura la sediul Academiei de Creativitate, str. Caragea Ioan Vodă nr. 2, București.

Leave a Reply