dezvoltarea copiluluievenimente Academie

Petrecerea de Crăciun dedicată celor mici are loc miercuri, 17 decembrie!

By December 11, 2014 No Comments

program playgroupAm ajuns și la ziua din programul Joc și Imaginație dedicată celor mai mici dintre noi.

Miercuri, 17 decembrie, între orele 10.30 – 12.00, organizăm o petrecere playgroup pentru grupa piticilor: copiii cu vârste între 1-4 ani. Îi așteptăm cu muzică, dans, povești și cadouri! 

Iată cum va arăta dimineața de miercuri, plină de sclipici și voie bună:

vom da startul petrecerii printr-un cântecel de bun venit, pentru a face cunoștință. Pe urmă începe dansul! O mică încălzire cu muzică, iar apoi vom chema iarna, dansând împreună pe Jingle Bell Rock, care îi va amuza cu siguranță pe cei mici. În jurul orei 11.00, va apărea Crăiasa Zăpezii, încărcată cu daruri, care va chema fiecare copil în parte pentru a-i oferi cadoul. După acest respiro, ne recăpătăm energia și ne vom juca și vom dansa alături de Crăiasă. 

Desigur, cei mari sunt și ei invitați! În timp ce juniorii vor interacționa cu alți pitici de aceeași vârstă, de ce nu ar face și adulții la fel? Astfel, părinții vor schimba impresii și povești, la o ceașcă de ceai. Vă invităm, de asemenea, să aduceți gustări sau dulciuri preparate în casă, pentru a le servi împreună cu cei mici la petrecere. Ca să fim siguri că toți copiii vor fi mulțumiți, vă rugăm să aduceți ceva ce  îi place piticului vostru.

Taxa de participare este de 40 lei/copil, bani ce vor acoperi costurile petrecerii și cadourile celor mici. Înscrierea se face la adresa inscriere@feelsmart.ro până luni, 15 decembrie. Petrecerea va avea loc la sediul Academiei de Creativitate, str. Caragea Ioan Vodă, nr. 2, București.

Și cum altfel să încheiem invitația, dacă nu prin niște imagini de la petrecerea de anul trecut, de care cei mici s-au bucurat din plin? 

Leave a Reply