dezvoltarea copiluluievenimente Academie

Micuții pictori și sculptori de la Academie își expun lucrările!

By December 7, 2014 No Comments

Afis-Expozitie_Academia de Creativitate

Sunt Creativ! Aceasta este exclamația care vine din partea juniorilor plini de încredere în forțele proprii, cărora nu le este teamă să descopere noi texturi și forme, și care traduc lumea din jur prin combinații de culori și personaje surprinzătoare.

Încurajând entuziasmul și creativitatea nativă a micuților, vă așteptăm în perioada 14-21 decembrie, la expoziția „Sunt Creativ!”, în cadrul căreia copiii care frecventează atelierele Academiei, vor expune lucrări de pictură realizate la cursul de Tehnica Picturii și obiecte din ceramică realizate la cursul de Modelaj.

Vernisajul are loc duminică, 14 decembrie, la ora 16.00, când alături de noi va fi și curatorul Adina Niculae. Adina este absolventă a Universității București, Facultatea de Istoria Artei, promoția 2011, iar proiectele sale sunt expuse în galeriile și muzeele de artă bucureștene.

Expoziția se desfășoară concomitent cu evenimentul „Joc și Imaginație”, la sediul Academiei de Creativitate, Str. Caragea Ioan Vodă nr. 2, București. 

Vă așteptăm!

Leave a Reply