dezvoltarea copiluluievenimente Academie

Vă invităm la Joc și Imaginație!

By December 1, 2014 One Comment

Academia-de-Creativitate-Joc-si-ImaginatieLuna decembrie a început deja, iarna aproape s-a instalat…deci nu e timp de pierdut! Încă puțin și Crăciunul ne bate la ușă! 

Astfel, vă invităm în perioada 14-21 decembrie, să ne pregătim împreună de sărbători, cu Joc și Imaginație.

Nu este nevoie să vă aduceți decât entuziasmul, mânuțele creative și voia bună.* De restul ne ocupăm noi: micuții vor avea ocazia să-și confecționeze propriile podoabe, să-i trimită scrisori lui Moș Crăciun sau să o cunoască pe Crăiasa Zăpezii. Găsiți programul complet în imaginea de mai sus (click și zoom sau click dreapta și save image as).

Pe toată durata evenimentului, puteți achiziționa obiecte hand-made făcute de Asociația pentru Creativitate, fondurile strânse fiind direcționate către finanțarea proiectului Colțul de Creativitate, ce-și propune să dezvolte creativitatea copiilor în grădinițe și creșe.

De asemenea, în aceeași perioadă, 14-21 decembrie, vă așteptăm la expoziția Sunt Creativ!, în cadrul căreia  juniorii care frecventează atelierele Academiei de Creativitate vor expune lucrări de pictură și sculptură. Vernisajul are loc pe 14 decembrie la ora 16.00, iar alături de noi va fi curatorul și criticul de artă Adina Niculae. 

Expoziția și atelierele au loc la Academia de Creativitate, Str. Caragea Ioan Vodă nr. 2, în perioada 14-21 decembrie, unde vă așteptăm de luni până vineri între orele 16.00-19.30 și de sâmbătă până duminică între orele 11.00 -16.00.

Încă 12 zile și începem pregătirile pentru Crăciun!

* toate activitățile din cadrul evenimentulul Joc și Imaginație sunt gratuite, în afară de petrecerea piticilor de miercuri, 17 decembrie, pentru care prețul este de 40 lei/copil. Înscrierea se face până luni, 15 decembrie, trimițând un email cu datele de contact la inscriere@feelsmart.ro.

Later Edit:

Iată ce v-am pregătit pentru fiecare zi:

Expoziția Sunt Creativ! – 14 -21 decembrie

Atelier de creativitate Baghetele care aduc iarna – luni 15 decembrie

Atelier de bijuterii din fetru – marți 16 decembrie

Petrecere grupa piticilor – miercuri 17 decembrie

Atelier de scriere creativă Scrisoare către Moș Crăciun – joi 18 decembrie

Atelier de lectură și interpretarevineri 19 decembrie

Atelier Părinți, copii și o întorsătură de situații – sâmbătă 20 decembrie

Atelier de creativitate Sorcova veselăduminică 21 decembrie

Join the discussion One Comment

Leave a Reply