dezvoltarea copilului

Fiți creativi și descoperiți noi podoabe de Crăciun!

By December 22, 2013 No Comments

decoratii creative craciun

Perioada Crăciunului este, fără îndoială, ocazia perfectă de a petrece timp într-un mod creativ cu micuții voștri. Podoabe de pom, brăduți neconvenționali, felicitări și cadouri pentru cei dragi: toate așteaptă să fie meșterite cu entuziasm și sunt pretextul ideal pentru a le stimula imaginația copiilor.

V-am pregătit mai jos o selecție de idei creative pentru decorații de Crăciun. Acestea sunt însă doar un punct de plecare în a vă da seama ce minunății pot ieși din mâinile artiștilor voștri. De aici încolo, cerul este limita: experimentați cu forme, culori și texturi! 

Sigur aveți niște nasturi, și mai vechi, și mai noi, care nu au pereche și stau stingheriți prin colțurile sertarelor…Ce-ar fi să-i reciclați într-un mod creativ? Uite așa.

braduti nasturi

Un pom de Crăciun origami este o frumoasă decorațiune de brad. Sau poate fi atașat oricărui cadou, dându-i o notă personală. Ori poate fi folosit ca broșă, ce spuneți?

pom craciun

Iată ce improvizație ingenioasă puteți face cu o crenguță și niște materiale textile pline de culoare!

bradut materiale textileCelor mici le va surâde cu siguranță ideea globurilor pictate cu propriile degete!

globuri pictate manual
Și a globurilor umplute cu jucării. De ce nu, și cu beteală, confetti sau hârtii. Poate chiar și cu paste colorate!
globuri umplute
Acum că pomul nostru de Crăciun este gata, ce-ar fi să pregătim niște felicitări frumoase și pentru cei dragi? Acest video e de mare ajutor.
felicitari bradut
Vă dorim un Crăciun plin de culoare și creativititate alături de cei dragi!
Raluca Dumitrescu

Leave a Reply