relatia de cuplu

Invitație pentru amândoi!

By December 7, 2013 No Comments

consolidare-cuplu

De cele mai multe ori apariţia copiilor în peisajul familiei tulbură şi chiar schimbă obiceiurile cuplului, nu neapărat în sensul negativ, dar majoritatea părinţilor resimt deseori lipsa timpului personal şi pierderea parţială sau completă a activităţilor de cuplu.

De aceea, va invităm să vă amintiţi din când în când că relaţia de cuplu are nevoie de tandreţe, de intimitate şi de evadări de scurtă durată din rutina familială. Aceste ieşiri sunt benefice pentru voi, dragi părinţi, dar şi pentru cel mic! Pentru că o ieşire de câteva ore poate însemna un timp în care vă amintiţi de voi înşivă, de importanța pe care o aveţi unul în faţă celuilalt şi vă readuce în postura de părinte mai tandru, mai îndrăgostit dar şi mai liniştit, mai răbdător!

Cu alte cuvinte, planificaţi-vă din când în când o ieşire în doi!

Astăzi, opţiunile sunt diverse şi puteţi găsi cu uşurinţă ceva să vi se potrivească şi să va aducă mai aproape de voi: teatru, film, operă, balet, expoziţii de artă, restaurant, precum şi lecţii şi cursuri de tot felul pe care le puteţi urma împreună.

 Noi am căutat pentru voi şi am găsit o piesă de teatru a cărei premieră va avea loc luni, 9 decembrie la ora 19.00 în inima Bucureştiului – la Teatrul Nottara! În sala Horia Lovinescu, se va juca piesa Gâlcevile din Chioggia, o comedie semnată Carlo Goldoni, cu o distribuţie ce garantează o seară de neuitat: Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Tudorel Filimon, Anne-Marie Zaharia, Vasile Filipescu, Cornel Mihalache/Alex Coman, Mariangela Coldea, Mirela Hurjui, Oana Gabriela Drăghici, Jean Lemne, Puiu Iordăchescu. Regia aparţine tânărului regizor Daniel Nițoi, cel care a ridicat în picioare săli întregi cu piesă „Avarul” de Moliere. Daniel Nițoi va fi alături de colegii săi la propriu, urcând pe scenă în personajul Toffolo (Cristoforo).

Aşadar, rafinamentul comediilor lui Carlo Goldoni, regia înnobilată de accentele contemporane, distribuţia de excepţie, alături de frumuseţea costumelor, a scenografiei şi a muzicii promit o seară minunată!

Doamnelor, domnilor, invitaţi-va jumătatea la o seară cu teatru şi vă garantăm că va fi una de neuitat!

*Biletele sunt disponibile la casieria teatrului NOTTARA, pe www.nottara.ro, www.eventim.ro, www.bilete.roîn oficiile Poştei Române şi în Magazinele Inmedio, Magazinele Germanos sau de la celelalte puncte de vânzare partenere Bilete.ro (Casieria Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti, Casieria Metrou Unirii 1 Bucureşti).

Alina Tudor

Leave a Reply