dezvoltarea copiluluidin culisele Academiei

Intalniri cu lut…

By October 14, 2013 One Comment

cursuri-modelaj-lut-copii-1cursuri-modelaj-lut-copii-2cursuri-modelaj-lut-copii-3

Zilele trecute ne-am reorganizat spatiul in care depozitam lucrarile din lut ale copiilor, realizate in cadrul atelierelor de ceramica. Am constatat cu bucurie ca suntem tot mai multi, tot mai curajosi si tot mai originali!

Cursurile de modelaj in lut sunt o adevarata placere pentru copii dar si pentru noi! Timpul petrecut cu cei mici, atmosfera minunata care se formeaza la nivelul fiecarei grupe sunt generatoare de mult bine si  transforma aceste intalniri intr-o prietenie frumoasa.

Copiii asteapta cu nerabdare sa se reintalneasca si sa se amuze cu formele nastrusnice pe care le pot modela, precum si cu detaliile si texturile pe care le adauga cu atata maiestrie.

Aceasta emotie colorata ne-a transmis-o de curand o mamica care a intarziat cu fetita ei la un curs de modelaj in lut. Vazand-o dezamagita pe prietena noastra cea mica, i-am oferit mamei o bucata de lut alaturi de indemnul de a-l lua acasa unde ar putea modela ceva asemenator cu ceea ce infaptuisem noi la curs. Dar…am primit cel mai frumos raspuns: “Dar ce facem cu prietenia dintre copii, cu bucuria lor de a lucra impreuna si de a se incuraja reciproc? Noi nu plangem dupa lut, ci dupa atmosfera minunata de aici pe care am ratat-o azi!”

Cu asa declaratii din partea parintilor si a copiilor, putem sa remodelam intreg universul! Pentru ca reprezinta marturia faptului ca munca noastra ajunge acolo unde trebuie, ca suntem pe drumul cel bun si ca detinem cea mai trainica prietenie: cea a copiilor!

Va multumim pentru afectiunea pe care ne-o purtati si va asiguram ca este reciproca!

O toamna senina tuturor!

echipa feel smART

Join the discussion One Comment

  • Crina Dolceanu says:

    Si mie mi s-a intamplat sa intarzi cu fetita o data 10 minute si am simtit acelasi lucru. E pacat si pana la urma rapim din timpul copiilor nostri. Asa ca am decis sa nu transform intarziatul intr-un obicei si de atunci vin chiar cu 10 minute mai devreme la intalnirea cu dl. LUT 🙂

Leave a Reply