Utile

Iată un prieten de nădejde în dezvoltarea creativității celor mici!

By January 12, 2015 No Comments

exprimarea-creativitatiiV-aţi gândit vreodată la criteriile de selecţie pe care le folosim atunci când alegem să devenim clientul unui magazin?

Hai să descoperim împreună ce anume ar trebui să conţină această listă, încercând să ne ferim şi de “capcanele” cotidiene în care putem cădea, vrăjiţi fiind de următorii inamici deghizaţi în amici: mesajul publicitar, „puterea” unui brand, şi chiar recomandările întâmplătoare, de tipul: “Ai auzit de…?”, care se pot transforma în adevărate clişee menite să obstrucţioneze libertatea de alegere a individului: “N-ai fost acolo? X e cel mai bun magazin”.

În primul rând, trebuie să fim atenţi la calitatea produsului şi la calitatea relaţiei dintre cumpărător şi vânzător.

E important să nu cedăm în faţa ofertelor care ne promit că vom economisi timp şi bani, dar care ne dezamăgesc cu un produs deteriorat sau o livrare deplorabilă. În acest caz, rezultatul final trebuie să fie în armonie cu mijloacele prin care am ajuns în posesia obiectului dorit, altfel degeaba am investit energie, timp şi bani. Cu ce mă mai încântă că am primit stiloul pe care aveam de gând să îl dau cadou, dacă a ajuns la două săptămâni după ziua fiicei mele? Cum o să-i explic băiatului meu că trenuleţul la care visa n-a ajuns de Crăciun, ci abia în ianuarie? La ce scuză modernă putem recurge? Oare pot să spun că Moş Crăciun a rămas blocat în trafic?

Extinderea sufocantă a magazinelor şi a gamelor de produse nu ne facilitează drumul, ci ne blochează puterea de a alege lucid. De aceea, e bine să ţinem cont de experienţa şi proiectele magazinului pentru care am optat.

Urmând criteriile de mai sus, vă recomandăm cu încredere produsele Depozitului de Papetărie

Acesta a fost fondat în 1998 şi s-a remarcat prin servicii de o calitate superioară, atestate de cei 15 ani de experienţă în domeniu. Aici puteţi găsi în fiecare lună campanii promoţionale, libertate de mişcare în alegerea şi achitarea produselor (se pot achita/ schimba în 30 de zile), diversitate (peste 12.000 de produse) şi atenţie pentru nevoile clientului (un timp de livrare cât mai scurt, dar şi un dialog permanent cu un consultant de vânzări).

Încă de la prima accesare a site-ului, putem observa cu ușurință că Depozitul de Papetărie acordă importanţa necesară relaţiei cumpărător-vânzător, spre deosebire de alte magazine, unde căutarea unui produs se transformă într-o corvoadă interminabilă. Un consultant online e gata să îţi preia comanda şi să îţi ofere detalii ajutătoare legate de produse, confirmarea lor necesitând doar 15 minute. Astfel, site-ul devine interactiv şi utilizatorul începător nu se va simţi pierdut în labirintul comenzilor sau în cel al paşilor preliminari.

Vă puteţi bucura de produse din hârtie, cartuşe şi tonere, aparatură şi accesorii pentru birou, intrumente de scris, produse de curăţenie, produse de protocol, produse IT, jucării şi console Play Station, cadouri, rechizite, dar şi produse cât mai variate pentru protecţia muncii, potrivite fiecărui gust şi buzunar.

Pe site-ul Depozitului de Papetărie am găsit categoria “Caietelor speciale” (meniul Rechizite). Aceasta este foarte utilă pentru parcursul şcolar al copilului, deoarece marchează etapele vieții de elev. De la cele TIP 1 și TIP 2, cu ajutorul cărora elevul face primii pași în școală, până la caietele specializate pe materii (biologie, desen, geografie, muzica, etc.), toate produsele respectă criteriul calitativ şi pragmatic, fiind încadrate în tot felul de promoţii şi pachete avantajoase pentru părinţi.

Categoria “Modelaj” ne pune la dispoziţie o gamă variată de produse. Este optimă pentru cei preocupaţi de creativitatea copilului, dar şi pentru cei care sunt angrenaţi în desfăşurarea unor activităţi educative (de exemplu cadrele didactice). Produse cu renume (precum cele de la BIC, KOH-I-NOOR, LACO, PIGNA, STAEDTLER) au un preţ convenabil.

Însă avantajele colaborării cu Depozitul de Papetărie nu se termină aici!

Depozitul de Papetarie este singura companie de profil care livrează gratis, oriunde în ţară, pentru un minim de comandă de 100 de RON. De asemenea, oferă clienţilor posibilitatea de a testa orice produs. Tot ce trebuie să faceți este să vizitați cei 100mp în care sunt găzduite cele peste 12.000 de produse! Adresa este bulevardul Timişoara, nr.84, sector 6, Bucureşti, iar toate detaliile legate de comenzi şi produse le puteţi găsi site-ul Depozitului.

În concluzie, vă dorim să alegeţi numai produse de calitate, reuşind să scăpaţi de frica unui compromis!

Vă încurajăm să alegeți un magazin care să ofere satisfacţie clientului, departe de elitismul şi falsele avantaje promovate în presa scrisă şi audiovizuală. Putem participa la o schimbare în bine, atâta timp cât reuşim să combatem lipsa de profesionalism a anumitor magazine, preferându-le întotdeauna pe cele care nu coboară standardele calitative ale produselor. Astfel, ne asigurăm că promovăm existenţa şi continuitatea unui dialog productiv între cumpărător şi vânzător.

Diana Petroiu

 

Prima imagine este preluată de aici.

Puteți găsi caietele din imaginile de mai sus pe site-ul Depozitului de Papetărie.

Leave a Reply